Jsme vítězem Vinařství roku 2019

V jubilejním 10. ročníku soutěže Vinařství roku se nám podařilo nejen zvítězit v kategorii střední vinařství (produkce 50 001 – 250 000 l), ale stát se i absolutním vítězem. A to je pro nás splněný sen.

 

Tuto soutěž pořádá Svaz vinařů ČR společně s Národním vinařským centrem a za podpory Vinařského fondu. Titul „Vinařství roku“ je každoročně udělen vinařství, které svým podnikáním v oboru nadmíru pozitivně vybočuje z řady ostatních vinařství v České republice. Porota hodnotí stálou vynikající kvalitu vín, tuzemské nebo zahraniční úspěchy, také významný počin ve prospěch oboru nebo inovativní technologické řešení apod. 

 

Ocenění Vinařství roku je uznáním několikaletého vynikajícího odborného výkonu a vztahuje se k roku udělení na základě zhodnocení rozmanité činnosti vinařství v roce 2019.

 

Pokud chcete nasát něco z vítězné atmosféry a oslavovat s námi, přijeďte se za námi podívat na Farmu Pálava nebo si můžete zarezervovat firemní teambuilding a degustaci s přáteli. A pokud toužíte zůstat v teple domova, koukněte do našeho e-shopu a doplňte si zásoby. 

 

My vám moc děkujeme a doufáme, že vám bude i nadále chutnat. 

 

Tak na zdraví!